Näytä sisältö
Citroën perheautot ja tila-autot

CITROËN PERHEAUTOT

Tutustu Citroënin perheautomallistoon! Voit valita sinulle parhaiten sopivan ajoneuvon, jossa on 5, 7 tai jopa 9 istuinta, ja jotka ovat käytännöllisiä jokapäiväisiin matkoihin ja tarjoavat samalla todellista mukavuutta, turvallisuutta ja upean ajokokemuksen. Citroën perheautot ovat huippumuunneltavia, tilavia ja täynnä lukuisia säilytysratkaisuja, jotta koko perhe viihtyy kyydissä.

UUSI Ë-BERLINGO

Citroën Berlingo on ollut tila-autojen edelläkävijä jo vuodesta 1996. Citroën ë-Berlingon ominaisuudet ovat suunniteltu etenkin perheille, joilla on erilaisia kuljetustarpeita. Erilliset takaistuimet voidaan laskea alas, jolloin saadaan tasainen lattia ja vertaansa vailla olevat tavaratilat. XL-malliin voidaan lisätä kaksi istuinta kolmannelle riville jolloin paikkaluku on 7.

CITROËN Ë-SPACETOURER

Perheen ja ystävien kanssa tehtäviin retkiin suunniteltu Citroën ë-Spacetourer tarjoaa tilavat ja mukavat tilat Citroën Advanced Comfort -mukavuusohjelman mukaisesti.  XL-koripituisena saatavaan ë-Spacetoureriin  mahtuu jopa 8 henkilöä. ë-Spacetourer on äärimmäisen muunneltava, sen parhaimpia ominaisuuksia on:

  • kaksi istuinriviä, joissa molemmissa on kolme samanlevyistä istuinta
  • liukuvat, taittuvat, irrotettavat ja yksittäiset takaistuimet
  • istuimet irrottamalla tavaratilan lattian saa tasaiseksi ja tavaratilan mahdollisimman suureksi

Takaosan ja tavaratilan koon voi muuntaa kulloisiinkin tarpeisiin sopivaksi äärimmäisen helposti. Lisäksi jokainen kyydissä oleva matkustaa yhtä mukavasti.