Näytä sisältö
Citroën huolto- ja korjauspalvelut

CITROËN HUOLTOVERKOSTO

Citroën huoltoliikkeet tarjoavat sinulle enemmän kuin pelkän rutiinitarkastuksen, sillä ne tarjoavat sinulle todellisen huoltokokemuksen. Citroën huoltoverkosto tarjoaa sinulle laajan valikoiman palveluja, jotka helpottavat jokapäiväistä elämääsi. Käytössäsi on tarpeisiisi ja budjettiisi sopivia huoltopalveluja, jotta voit lähteä liikenteeseen täysin turvallisin mielin.

 

CITROËN MERKKIHUOLTO

Hyödynnä Citroën huoltoliikkeiden ammattilaisten asiantuntemusta. 

My Citroën -sovelluksen ansiosta saat ilmoituksen, kun on aika käydä valtuutetussa merkkihuollossa ja voit aina tarkistaa huoltotoimenpiteet sähköisestä huoltokirjastasi. Valtuutettu huoltoverkosto tarjoaa kattavan, nopean ja huomaavaisen huolto-ohjelman ajoneuvollesi. Tee ajanvaraus kätevästi muutamalla klikkauksella. Citroënin kanssa voit lähteä liikenteeseen huoletta!

 

HUOLTO- JA KORJAUSPALVELUT

Citroën tarjoaa kattavan valikoiman huolto- ja korjauspalveluita. Öljynvaihdot, katsastustarkastukset, jarrujuollot tai vaikka tuulilasin korjaukset - mukaudumme tarpeisiisi! 

Jotta saat parhaan vastineen rahahoillesi, tarjolla on kahdenlaisia varaosapaketteja: 

  • Original-paketti, joissa käytetään alkuperäisiä Citroën-osia, jotka takaavat huolettomuuden ja mielenrauhan autosi huollossa.
  • Advantage-paketti, joissa käytetään Eurorepar-osia, jotka Citroënin insinöörit ovat hyväksyneet yli 3 vuotta vanhoille autoille. 

 

HUOLLON MUUT PALVELUT

Citroën on luonut ainutlaatuisia palveluja, jotka helpottavat ajoneuvosi huoltoa. Tästä hyvä esimerkki on Videocheck -palvelumme. Kokeile uusia palveluita jo tänään, jotta huolto olisi entistäkin vaivattomampaa!

 

MY CITROËN -SOVELLUS

My Citroën -sovelluksella voit hyödyntää monenlaisia palveluja, jotka tekevät Citroënisi huollosta mahdollisimman miellyttävää. My Citroën -sovellus lähettää sinulle hälytyksiä Citroënisi huollon määräajoista. Sovelluksen kautta voit varata huoltoajan kätevästi muutamalla klikkauksella. Kaikki tämä kotoa poistumatta. My Citroën -sovellus on ladattavissa App Storesta sekä Google Play -kaupasta. Ei ole mitään syytä olla lataamatta sitä!

 

HUOLLON TARJOUKSET

Katso ajankohtaiset tarjoukset