Näytä sisältö
UUDET CITROËN HYÖTYAJONEUVOT

UUDET CITROËN HYÖTYAJONEUVOT

Uudistunut mallisto

Tutustu laajaan hyötyajoneuvovalikoimaamme, joka on suunniteltu erityisesti ammattilaisille. Saatavilla vaihtoehtoja kaikenlaisiin tarpeisiin!

UUSI BERLINGO VAN & Ë-BERLINGO VAN

Nauti kaikista Berlingo Vanin eduista: ketterä ja kompakti hyötyajoneuvo, jossa on uusi muotoilu, uudet toiminnot ja kaikki Citroënin mukavuudet. Edelleen saatavilla myös täyssähköisenä.

 

Kaikkiin tarpeisiisi

Valitse tarpeidesi ja sen mukaan, mitä aiot tehdä. Berlingo Van mukautuu tarpeisiisi, ja sitä on saatavana kahta koripituutta ja jopa 4,4 m³:n kuormatilavuudella.

 

Advanced Comfort -mukavuusistuimet

Citroënin Advanced Comfort -mukavuusistuimet, joissa on lisää vaahtomuovia ja parannettu selkätuki, parantavat mukavuutta, jotta tuntisit olosi kotoisaksi.

 

Älypuhelinteline

Älypuhelimellesi on nyt varattu oma paikka, joka helpottaa ajamista. Älypuhelimesi on automaattisesti Bluetooth-yhteydessä ajoneuvoosi, joten voit käyttää sitä navigointiin, puhelujen soittamiseen ja vastaanottamiseen, radion kuunteluun ja muuhun mediaan.

UUSI JUMPY & Ë-JUMPY

Tutustu Jumpyyn, monipuoliseen hyötyajoneuvoon, jossa on monia ominaisuuksia ja moderni muotoilu. Saatavilla edelleen myös täyssähköisenä!

 

Ammattilaisen kumppani

Nauti monista käytännöllisistä ominaisuuksista, kuten hands-free sivuliukuovista ja moduworkista (jopa 4 metrin pituisten tavaroiden kuljettamiseen), sekä vaikuttavasta 6,3 m3:n kuormatilavuudesta.

 

Modernia teknologiaa

10 tuuman kosketusnäyttö ja uusi infotainment-järjestelmästä tekevät matkaamisesta helpompaa.

 

Kuljettajan avustinjärjestelmät

16 ajoavustinjärjestelmää tukevat sinua ja tekevät jokapäiväisistä työmatkoistasi turvallisempia.

 

 

UUSI JUMPER & Ë-JUMPER

 

Mukautuu tarpeisiisi

Tutustu uudistuneeseen Jumperiin, saatavilla nyt myös täyssähköisenä.

 

Tehty työntekoa varten

Mallistomme suurin pakettiauto on aina valmis kuljettamaan kaiken tarvitsemasi, sillä sen kantavuus on jopa 1 900 kg ja kuormatilavuus 17 m3.

 

Nyt myös täyssähköisenä

Toimintamatka jopa 430 km (WLTP) ja 15 kW:n pikalatauskapasiteetti.

 

Intuitiivista teknologiaa

Lataa puhelimesi langattomasti ja vaivattomasti älypuhelinaseman avulla.