Näytä sisältö
Citroën-autosi valojen huoltaminen

VALOJEN HUOLTAMINEN

Ajan myötä valot menettävät tehoaan. Siksi Citroën tarjoaa kattavan kunnostussuunnitelman. Niitä ei tarvitse vaihtaa, joten Citroënin korjaamoilla sinun ei tarvitse enää ilmoittaa rikkoutuneesta lasista vakuutusyhtiöllesi saadaksesi ne vaihdettua.

 

 

VALOJEN HUOLTAMINEN

Huoltotyöt:

Ajoneuvosi valojesi kunto ilmoitetaan sinulle ennen töiden suorittamista, jonka jälkeen voit hyväksyä Citroënin asiantuntijateknikon kunnostamaan ne.

Varoitusmerkit

  • Jos ajovalot eivät ole yhtä kirkkaat kuin ennen, ajovalojen lasi on himmeä, mattapintainen tai jopa täysin läpinäkymätön tai ajovalot ovat kellastuneet, on aika kunnostaa ne. 
  • Myös ajovalojen materiaalilla on merkitystä: kun vanhempien autojen ajovalot on valmistettu lasista, lähes kaikkien nykyaikaisten autojen ajovalojen materiaali on polykarbonaattia. Tämä kuluu joutuessaan kosketuksiin elementtien kanssa ja menettää lopulta ominaisuuksiaan, erityisesti pinnalta. Tämän vuoksi ajovalot ovat himmeämmät.

Kaksi vaihtoehtoa

  • Jos ongelma on ajovalon sisällä, mene suoraan Citroën-korjaamoon vaihtamaan se. Ajattele asiaa myös katsastuksen yhteydessä. 
  • Jos ongelma on pinnalla, kysy neuvoa valtuutetulta Citroën-korjaamoltasi, voidaanko se kunnostaa.