Näytä sisältö
Citroën-palvelut vastuulliseen ajamiseen

Ihmisystävällisempää liikkumista

Citroënin valitseminen tarkoittaa mukavuutta ja mielenrauhaa, sekä sitoutumista ihmisystävällisempään ajotapaan. CITIZEN on ratkaisujemme ja palveluidemme ohjelma, jonka tarkoituksena on auttaa sinua omaksumaan oikeanlaiset ajotavat. Lähdetään siis yhdessä ihmisystävällisemmälle tielle.

MYCITROËN -SOVELLUS

Hallitse ajojasi MyCitroën-sovelluksen vulla


MyCitroën-sovelluksen avulla voit tarkistaa autosi toimintamatkan, akun varaustason etänä ja asettaa matkustamon lämpötilan valmiiksi. Drive-toiminto auttaa sinua optimoimaan matkojasi katsomalla tilastoja kaikista matkoistasi.

PLUG-IN MUISTUTUS

Saat ilmoituksen, kun on aika ladata Citroëniasi.

Citroën auttaa sinua omaksumaan hyviä tapoja ja käyttäytymään vastuullisemmin. Plug-in muistutus auttaa sinua saamaan parhaan mahdollisen hyödyn irti lataushybridiautostasi käyttämällä vähiten saastuttavaa ja edullisinta energiamuotoa aina kun mahdollista: sähköä. Ajoneuvo näyttää keskusnäytössä ilmoituksen, jos olet ollut viisi päivää lataamatta ja tehnyt kymmenen matkaa. 

 

 

EI PAPERIA

Citroën on sitoutunut vähentämään paperin kulutusta

Zero paper -aloitteesta on tulossa normi. Citroën on hyväksynyt tämän aloitteen ja muuttanut kaikki paperiasiakirjat sähköisiksi. Ajoneuvoasiakirjasi ovat nyt saatavilla MyCitroën-sovelluksessa, ja huoltokirjasi on sähköisessä muodossa.