Näytä sisältö
Citroënin sitoutuminen

CITROËNIN SITOUTUMINEN KESTÄVÄÄN KEHITYKSEEN

Ympäristökysymysten pohtiminen ajoneuvon suunnittelusta kierrätykseen 

Ajoneuvon elinkaaren jokaisessa vaiheessa Citroënin tiimit tekevät kovasti töitä pitääkseen autojen ympäristövaikutukset mahdollisimman vähäisinä seuraamalla kulutusta, hiilidioksidipäästöjä ja epäpuhtauksia, ylläpitämällä luonnonvarojen harkittua käyttöä, parantamalla kierrätettävyyttä ja paljon muuta.

Citroën on sitoutunut:

 

  • Ympäristökysymysten pohtimiseen jo tuotteiden ja palveluiden suunnitteluvaiheessa.
  • Kiertotalouden periaatteiden toteuttamiseen, mukaan lukien materiaalien kierrätys ja uudelleenkäyttö.

DESIGN

Ympäristöystävällisellä muotoilulla pyrimme varmistamaan, että edistymme kestävässä liikkuvuudessa ja että ylitämme autoteollisuuden ympäristömääräykset.  Citroënilla tämä näkyy siinä, että suuri osa tutkimus- ja innovaatiotoiminnastamme kohdistuu puhtaaseen teknologiaan ja vihreisiin materiaaleihin.

TUOTANTO

Citroën valmistaa hiilidioksidipäästöttömiä ajoneuvoja teollisella työkalulla, jolla voidaan hallita sen vaikutuksia ja vastata keskeisiin ympäristökysymyksiin.

JÄLKIMARKKINOINTI

Kannustaakseen myyntipisteitä ja korjaamoja ryhtymään toimiin paremman jätehuollon edistämiseksi Citroën perustaa jätteiden kierrätys- ja arvottamisaloitteita.

KIERRÄTYS

Citroën tekee kovasti töitä kierrätysprosessin tehostamiseksi suunnittelemalla tuotteita, jotka ovat kestäviä alusta alkaen. Tavoitteena on myös vähentää ajoneuvojen valmistuksessa, käytössä ja kierrätyksessä syntyvän jätteen määrää.