Näytä sisältö
Citroën-takuu

CITROËN-TAKUU

Vaikka autosi valmistuksessa on noudatettu korkeaa ammattitaitoa, joitakin vikoja voi ajan myötä esiintyä. Jotta autosi säilyy parhaassa mahdollisessa kunnossa vaihdamme vialliset osat laadultaan alkuperäistä vastaaviin osiin.

 

TAKUUT

Katso takuutaulukko

 

TAKUU

KORVATTAVAT VIAT TAKUUN SISÄLTÖ KESTO/KM
VALMISTUSVIRHE Osien materiaali- ja valmistusvirheet, lukuunottamatta kuluvia osia. (esimerkiksi jarrupalat) Vioittuneen osan veloitukseton korjaus tai  vaihtaminen. 3 vuotta / 100 000 km ajoneuvon rekisteröintipäivämäärästä Auto-Bon Oy:n maahantuomille autoille
MAALIPINTA Alkuperäisen maali- tai lakkapinnan virhe Paikkamaalaus tai viallisen kohdan kokonaan uudelleen maalaus ja lakkaus 3 vuotta / 100 000 km ajoneuvon rekisteröintipäivämäärästä Auto-Bon Oy:n maahantuomille autoille.
PUHKIRUOSTU-MATTOMUUS Puhkiruostumattomuus: Korirakenteen korroosio sisältä ulospäin. Viallisten osien korjaus tai vaihto.

•12 vuotta (henkilöautot)

• 5 vuotta (hyötyajoneuvot)

AJOAKKU  (sähkö- ja lataushybridiautot) Ajoakun materiaali- ja valmistusvirheet.  Vioittuneen osan veloitukseton korjaus tai vaihtaminen. 8 vuotta tai 160 000 km, kumpi saavutetaankaan aikaisemmin

HUOLETON TAKUU

Mistä löydän takuita koskevat tiedot?

Ajoneuvosi takuun yksityiskohtaiset tiedot löydät takuutodistuksesta, jonka olet saanut Citroën-autosi oston yhdeydessä.

Kuinka takuu toimii?

Jos Citroën-ajoneuvossasi ilmenee oston jälkeen vika, ota yhteyttä Citroën-huoltoliikkeeseen. Ainoastaan valtuutetut Citroën-huoltoliikkeet voivat todeta, onko kyseessä takuun alainen vika.

Mitä tapahtuu, jos autoa ei voi ajaa takuun piiriin kuuluvan vian vuoksi?

  • Soita viipymättä Citroën Assistance -palveluun!

Koska tunnemme autosi läpikotaisin, pystymme parhaiten ratkaisemaan ongelman mahdollisimman nopeasti.

 

  • Korvaamme paikan päällä tehtävän korjauksen tai hinauskustannukset lähimpään Citroën-huoltoliikkeeseen.
  • Jos vaadittava työ kestää yli kaksi tuntia, huoltoneuvojasi tarjoaa sinulle liikkumisratkaisun, jotta pääset jatkamaan matkaa.

En ole ostanut laajennettua takuuta ajoneuvooni. Onko nyt liian myöhäistä tehdä niin?

Laajennetun lisätakuun voi ostaa ajoneuvolle 12 kk kuluessa ajoneuvon käyttöönotosta. Jos haluat lisätakuun ajoneuvollesi, ole yhteydessä Citroën-jälleenmyyjääsi

Päättyykö takuu, kun myyn autoni?

Takuu jatkuu uudella omistajalla samoin ehdoin.

Jos sinulla on kysyttävää autosi takuusta, keneen sinun pitäisi ottaa yhteyttä?

Löydät kaikki oleelliset tiedot takuutodistuksesta, jonka sait ajoneuvosi toimituksen yhteydessä. Jos sinulla on kysyttävää, voit olla yhteydessä Citroën-jälleenmyyjääsi.