Näytä sisältö
Citroën-kaskovakuutus

CITROËN-KASKOVAKUUTUS

Citroën astuu uuteen aikakauteen autovakuutusten saralla Suomessa esitellessään Citroën-kaskovakuutuksen. Tämä innovatiivinen ratkaisu täydentää huolenpitosopimusta tarjoten samalla täysin erillisen ja riippumattoman lisävakuutuksen liikennevakuutuksen rinnalle.

CITROËN-KASKO

OSANA HUOLENPITOSOPIMUSTA

Voit säilyttää nykyisen tai aiemman vakuutusyhtiösi liikennevakuutuksen ja samalla liittää Citroën-kaskovakuutuksen osaksi Citroën-huolenpitosopimustasi. Kaskon siirtämisellä ei myöskään ole vaikutusta liikennevakuutusmaksuihisi.

ENSIMMÄINEN KUUKAUSI VELOITUKSETTA

Valitessasi Citroën-kaskon huolenpitosopimuksen yhteydessä, saat ensimmäisen kuukauden vakuutusmaksut veloituksetta.

Yhdistämällä kaskovakuutuksen ja huolenpitosopimuksen maksat kätevästi vain yhden laskun. Tämä tarkoittaa, että kaikki Citroën kunnossapitoon ja kuntoon liittyvät kulut sekä riskit on katettu yhdellä vaivattomalla ratkaisulla, jotta voit nauttia huolettomasta ajamisesta täysin siemauksin.

LAAJA JA MONIPUOLINEN TURVA EDULLISESTI

Citroën-kasko on ainutlaatuinen vakuutustuote, jonka myöntää ranskalainen vakuutusyhtiö Wakam. Vakuutuksen hankkiminen on vaivatonta: auto liitetään Citroën-maahantuojan vakuutuspalveluyhtiön ottamaan vakuutukseen. Tämä takaa edulliset vakuutusmaksut ja kattavan vakuutusturvan riippumatta asiakkaan nykyisestä bonustasosta.

 

Citroën-kasko tarjoaa laajaa turvaa erilaisissa tilanteissa, kuten kolari-, hirvivahinko-, ilkivalta-, palo- ja varkaustapauksissa. Laaja kasko sisältää lisäksi monipuoliset lisäturvat, kuten laajennetun uusarvolunastuksen, autopalvelu-, oikeusturva-, osamaksu- ja leasingvakuutukset sekä lasivakuutuksen.

 

MITEN SAAN CITROËN-KASKON AUTOONI?

Citroën-huolenpitosopimusta ja Citroën-kaskoa tarjotaan sinulle Citroën-autosi hankinnan yhteydessä, maahantuojan ja jälleenmyyjän yhteisenä kampanjana. (i) Valikoiduilla jälleenmyyjillä  

 

Jos olet jo ostanut auton, voit myös lähettää yhteydenottopyynnön osoitteeseen vakuutukset.citroen@smartdrive.fi, niin olemme pikimmiten yhteydessä.

 

TEE VAHINKOILMOITUS

 

 

Tee ilmoitus vahinkoilmoituspalvelussamme:

 

Ranskalainen Wakam on Euroopan johtava palveluihin upotettujen vakuutusratkaisujen toimittaja. Yhtiöllä on 150 jakelukumppania yli 32 maassa. Yhtiön vakuutusmaksutulo vuonna 2022 oli 650 miljoonaa euroa.