Näytä sisältö
Brändimme filosofia

INSPIRED BY YOU

Perustajastastamme André Citroënista tämän päivän suunnittelustudiomme uskomme, että luovuutemme ja innovaatioidemme tulisi parantaa jokapäiväistä elämääsi.

 

Visiomme saavuttamiseksi olemme saanut inspiraatiomme sinusta. Tarkkailemme unelmiasi suuremmasta vapaudesta ja seikkailuista, onnellisemmista hetkistä yhdessä, sekä sujuvemmista maanantaiaamuista. Suunnittelemme ja rakennamme sitten rohkeita ja edistyksellisiä ajoneuvoja ja palveluita, jotka ovat älykkäitä kuten ihmisten elämätkin.

ROHKEA JA AINUTLAATUINEN DESIGN

Citroënin muotoilu perustuu ainutlaatuiseen lähestymistapaamme olla rohkea ja erottua muista. Kuinka teemme sen? Tulkitsemalla uudelleen ikonisia tyylejä ja yksityiskohtia aiemmista malleista ja pyrkimällä yksinkertaisuuteen. Citroën tarjoaa jatkuvasti ainutlaatuisia autoja ja uusia kokemuksia.

SINULLE RÄÄTÄLÖITY

Kuuntelemme tarpeitasi, ja siksi autojemme räätälöintimahdollisuuksia on paljon. Voit suunnitella auton, joka muistuttaa sinua ja kuvastaa luonnettasi. Valitse omasi monista korin väreistä, katon väreistä ja väripaketeista. Myös sisätilat tarjoavat paljon valinnanvaraa räätälöintiin, jotta saat autosta juuri sinun tarpeisiisi sopivan ainutlaatuisen tyylin.

 CITROËN ADVANCED COMFORT® -OHJELMA

Citroën Advanced Comfort® -ohjelma koostuu innovatiivisista, teknologisista ja älykkäistä ratkaisuista, jotka huomioivat käyttäjien odotukset ja tukevat hyvinvointia. Näin vahvistetaan ominaisuutta, joka on kautta aikain yhdistetty Citroëniin, eli mukavuutta. Tämän määrittelee neljä hyvinvointiin liittyvää pääteemaa: viihtyisyys, käytännöllisyys, joustavuus ja levollisuus.

HYÖDYLLISTÄ TEKNOLOGIAA

Citroën on varustanut autonsa lukuisilla ajoavustintekniikoilla, jotka on suunniteltu lisäämään turvallisuutta ja mukavuutta. Tarjoamamme yhdistetyt palvelut tekevät matkoista helpompia ja turvallisempia. Citroënin mallisto sähköistyy jatkuvasti uusilla sähkö- ja lataushybridiautoilla.

HALUAMME KUULLA MIELIPITEESI

Citroën Advisor -palvelussa voit jakaa mielipiteesi myyntipisteistämme, korjaamoistamme, autoistamme ja myyjistämme täysin avoimesti. Haluamme kuulla mielipiteesi!