Näytä sisältö
La Maison Citroën

LA MAISON CITROËN 

André Citroën oli aikansa edelläkävijä ja osasi todella rikkoa autoalan muotteja. La Maison Citroën jatkaa hänen perintöään. Rohkea ja luova Citroën tekee jälleen kerran asioita toisin ja miettii uudelleen paikkoja, joissa se kohtaa asiakkaansa, erityisesti kaupunkilaiset. Näin Citroën osoittaa haluavansa asettaa kuljettajien ja matkustajien hyvinvoinnin etusijalle myös autojensa ulkopuolella. Ensimmäinen liike on avattu Parisiin 16. kaupunginosaan osoitteeseen 39. rue Saint-Didier. 

CITROËNIN MUKAVUUDEN ILMENTYMÄ

Kutsuva, värikäs ja vuorovaikutteinen

Citroën on kehittänyt sisustuksen, jossa käytetään luonnonpuuta, pehmeitä nojatuoleja, digitaalisianäyttöjä ja räätälöintiin tarkoitettuja varusteita. Nämä tilat tarjoavat rentouttavan kuplan ja elämyksen, joissa jokainen koriste-esine on yhtä kotonaan kuin oikeassa talossa. Citroënin mukavuuden ruumiillistuma, La Maison Citroën® mukautuu jatkuvasti uusiin kulutustrendeihin tarjotakseen juuri sitä, mitä sen asiakkaat tarvitsevat.

Sujuva ja hauska vierailu

Pariisin sydämessä sijaitseva La Maison Citroën ilmaisee brändin lupausta: ”Be Different, Feel Good”. Esillä olevien ajoneuvojen lisäksi seinillä on esillä värimallit, vanteet, ohjauspyörät ja verhoilunäytteet. Jokaiselle La Maison Citroën® -vierailijalle tämä on tilaisuus koskettaa materiaaleja ja valita värejä.

Molempien maailmojen parhaat puolet

Tämä ainutlaatuinen kokemus yhdistää viihtyisyyden ja teknologian urbaanissa konseptissa, joka yhdistää digitaalisen ja todelliset aistimukset. Kosketusnäyttöpöydän avulla asiakkaat voivat rakentaa mieleisensä Citroën-auton 3D-konfiguraattorin avulla. Suunnitelman voi aloittaa etukäteen netissä, ja jatkaa liikkeessä. Citroën Origins virtuaalimuseossa voi tutustua 360° näkymän ansiosta jopa yli 50 ikoniseen Citroën malliin brändin historian ajalta.
La Maison Citroën -myymälä on suunniteltu helpottamaan vierailijan asiointia. Myyntipisteet on suunniteltu rauhallisiksi tiloiksi, jossa asiakas voi keskustella myyjän kanssa uuden Citroën-auton ostosta. Vierailijat voivat pitää raikastavan tauon Café André -kahvilassa ja rentoutua loungemaisessa odotustilassa. Lifestylekaupasta asiakkaat voivat ostaa kotiin palan Citroënia. Tarjolla on laaja valikoima miniatyyriautoja sekä lifestyle-tuotteita.

LA MAISON CITROËN MAAILMALLA

Sen jälkeen, kun ensimmäinen Maison Citroën avattiin vuonna 2017 Rue Saint-Didierillä Pariisissa, kaupunkimyyntipisteen konseptia on laajennettu kansainvälisesti. Citroënin kaupunkimyymälässä voi nyt vierailla 13 eri maassa.