Näytä sisältö
Citroënin sähköautot

CITROËNIN SÄHKÖAUTOT

Valitse vastuullinen liikkuvuus Citroënin sähköautolla.

Pienet kaupunkiautot, sedanit, tila-autot tai hyötyajoneuvot - Citroën tarjoaa laajan valikoiman ajoneuvoja täyssähköversioina.

 

Tutustu sähköautojen moniin etuihin:

 

  • Ajaminen on hiljaista ja värinätöntä, maksimivääntö on heti käytettävissä, ei CO2-päästöjä
  • Citroënin sähköautot ovat täynnä uutta teknologiaa, joka soveltuu useimpiin käyttötarkoituksiin ja vastaa huomisen haasteisiin jo tänään.

 

SÄHKÖISEN AJAMISEN EDUT

Sähköautot tarjoavat uudenlaisen ajokokemuksen; ajaminen on hiljaista ja värinätöntä. Lisäksi sähköauton ajaminen on polttomoottoriautoa sujuvampaa, sillä moottorin maksimivääntö on tarjolla heti liikkeelle lähtiessä. Sähköauton liike-energiaa voidaan ottaa myös talteen auton ajoakkuun, jolloin toimintamatka pidentyy. Tätä varten vaihteenvalitsimesta voi valita B-tilan.

B-tila mahdollistaa myös useassa ajotilanteessa yhdellä polkimella ajon, joka on vaivatonta ja hauskaa – kokeile sitä rohkeasti!

Sähköautolla ajaminen on lähtökohtaisesti edullisempaa kuin bensiini- tai dieselautoilla. Tämä edellyttää kuitenkin auton lataamista julkisten pikalatauspisteiden sijaan mahdollisimman paljon kotilatauksena. Tällöin 100 kilometrin ajokustannus voi olla sähkösopimuksesta ja siirtohinnasta hieman riippuen vain 2-3 euron välillä.
Jos kotona on uusiutuvan energian sähkösopimus, on myös ajaminen sähköllä päästötöntä. Perinteisillä menetelmillä tuotetulla sähköllä ajaminen on sekin Suomessa ympäristöystävällisempää kuin fossiilisilla polttoaineilla ajaminen. Kaikki sähköautolla ajaminen on tietenkin lähipäästötöntä.

Ë-C4

Ë-C4 -sähköautolla voit ajaa päivittäin täyssähköllä täydellisessä rauhassa ja hiljaisuudessa, ikään kuin omassa pesässä: kaikki ulkoiset ärsykkeet suodattuvat pois. Ajaminen sähköllä on hiljaista ja tärinätöntä. Citroënin Advanced Comfort -jousitus ja -istuimet takaavat ainutlaatuisen ajomukavuuden, sekä lukuisat kuljettajaa avustavat teknologiat lisäävät käyttömukavuutta. 

 

Ë-C4 X

Citroën ë-C4 X rikkoo eri autoluokkien määritelmiä ja rajoja. Mallissa yhdistyvät fastbackin elegantit linjat, SUV:n nykyaikainen asenne ja 4-oviseen sedanin ajattomuus sekä tilat. Citroën Advanced Comfort -ohjelman ansiosta kuljettaja ja matkustajat voivat nauttia Citroën ë-C4 X:n sisätiloissa vertaansa vailla olevasta rauhasta, mukavuudesta ja tilavuudesta.

 

Ë-BERLINGO

Todellinen tila-autojen edelläkävijä jo vuodesta 1996. Sähköistynyt ë-Berlingo on täydellinen perheauto muunneltavine matkustamoineen ja poikkeuksellisin suurine tavaratiloineen. Citroën ë-Berlingo on suunniteltu aktiivista elämää viettäville, niille, joille iästä riippumatta ympäristöarvojen huomioiminen on tärkeää. Se on monikäyttöinen ja käytännöllinen kumppani vapaa-ajan viettoon.

 

 

Ë-SPACETOURER

Citroën ë-SpaceTourer on yhtä mukava niin kaupungissa kuin maantielläkin kuljetatpa sitten perhettä tai asiakkaita. Tämä sähköinen pikkubussi tarjoaa huippumuunneltavat sisätilat, suuren tavaratilan ja lukuisia kuljettajaa avustavia teknologioita.