Näytä sisältö
Citroën OLI [all-ë]

Citroën oli [all-ë]

Sähköautoilu oikealle kaistalle

Sähköautojen suunnittelu on hyvä asia. Mutta meille se ei riitä.

Citroën Oli [all-ë] -konseptiautomme on tehty mahdollisimman kevyeksi, jotta se kuluttaisi mahdollisimman vähän sähköä ja takaisi samalla 400 kilometrin toimintasäteen. Se on suunniteltu kierrätetyistä ja kierrätettävistä osista, jotta sen käyttöikää voidaan pidentää. 

VÄHEMMÄN PAINOA = VÄHEMMÄN ENERGIAA

Olemme suunnitelleet Citroën Olin mahdollisimman kevyeksi.
Katto ja konepelti on tehty höyhenenkevyestä kierrätetystä aaltopahvista, joka on muovattu hunajakennotyyliseen kerrosrakenteeseen lasikuitupaneelien väliin.
Istuimet on tehty vain kolmesta osasta äärimmäisen kevyistä materiaaleista
Kojelauta on tarkoituksella selkeä ja käytännöllinen.

EROON YLIMÄÄRÄISESTÄ

Citroën Oli [all-ë] on ottanut riskin ja säilyttänyt vain olennaiset ominaisuudet mukavuudesta tinkimättä.
Kevyempi ilmastointi vähentää energiankulutusta: 90°:n tuulilasin kulma ja kaltevat ikkunat hylkivät auringonsäteitä luonnollisesti ja optimoivat näin ajoneuvon lämpötilan.
Tarvitaan vain kuljettajan älypuhelin ja kannettavat kaiuttimet, jotka voidaan integroida suoraan kojelautaan.

EDESSÄ KIRKAS TULEVAISUUS

Citroën Oli [all-ë] on suunniteltu kierrätetyistä ja kierrätettävistä osista, jotka on helppo korjata ja vaihtaa, mikä pidentää sen käyttöikää.

Identtiset ja keskenään vaihdettavat osat kustannusten ja raaka-aineiden käytön vähentämiseksi: etuovet ja -ikkunat, puskurit ja pyöränkaarien suojukset. Nämä osat sopivat sekä ajoneuvon vasemmalle että oikealle puolelle. Ja päinvastoin.

Citroën Oli [all-ë]:n tehtävänä on inspiroida kohtuuhintaisen, kestävän ja iloisen perheautoilun tulevaisuutta.

Tämä konseptiauto on paljon enemmän kuin pelkkä auto, se on monipuolinen kumppani ja tuo jokapäiväiseen elämääsi hyvän annoksen hauskanpitoa, joka on hyödyllistä riippumatta siitä, ajatko sitä vai et.

SAAVUTETTAVUUS, HYVINVOINTI, ROHKEUS

Rohkea askel Citroënin tulevaisuuteen

Citroënin missio on, että kaikille mahdollistetaan liikkuminen täyssähköllä, parannetaan ihmisten arkea ja tehdään se mahdollisimman vähäisellä ympäristövaikutuksella. Tätä edustaa Oli [all-ë] -konseptiauto, joka on täynnä nokkelia ideoita, jotka ravistelevat asioita. 

Ami tekee asiat eritavalla

Ami on erityisen innovatiivinen ja sitoutunut tuomaan sähköisen liikkuvuuden kaikkien ulottuvile. AMI on vastoin alan nykyistä suuntausta rakentaa yhä raskaampia, monimutkaisempia ja kalliimpia sähköajoneuvoja.

Citizen: zen-mielentilaa liikkumiseen

Citroën Citizen on uusi kattava palveluohjelma, joka on omistettu yhteisömme hyvinvoinnille, jotta jokainen tuntisi itsensä Citroën-ajoneuvon ratissa enemmän vastuulliseksi kansalaiseksi. 

Oli [all-ë]:n innoittamana tämä ohjelma pyrkii vahvistamaan "zen" -tunnetta oman ajoneuvon päivittäisessä käytössä.