Näytä sisältö
Citroën C3

CITROËN C3

Mukavan värikäs

Citroën C3 on täydellinen paketti: tyyliä, tilaa ja varusteita. Tämä kaupunkiauto tarjoaa ainutlaatuiset personointimahdollisuudet, sillä valittavana on 97 ulkoväriyhdistelmää!

KOSKA ELÄMÄ ON KAUNIIMPAA VÄREISSÄ

Rohkea ilme

Citroën C3:n modernin ja kompaktin etuosan tunnistaa heti ensi silmäyksellä. Krominen chevron-logo ulottuu LED-päiväajovaloihin korostaen auton leveyttä.

97 eri yhdistelmää

Jos olet nirso värien suhteen, Citroën C3 on sinulle sopiva auto. Tämä kaupunkiauto tarjoaa ainutlaatuiset personointimahdollisuudet, sillä valittavana on 97 ulkoväriyhdistelmää! Saatavilla 7 korin väriä, 4 katon väriä, 4 Color Pack -väripakettia, 3 kattokoristetta ja 3 matkustamotunnelmaa.

Todellista mukavuutta

Citroën C3 on suunniteltu tekemään jokaisesta matkasta miellyttävä kokemus. Uudenlaista matkustusmukavuutta täydentävät  Citroën Advanced Comfort -mukavuusistuimet (i) Emeraude ja Techwood sisustan yhteydessä.  .

UNIIKKI DESIGN

Näyttävän näköinen

Citroën C3 erottuu joukosta vahvan persoonallisuutensa sekä modernin ja energisen ilmeensä ansiosta. Kylkiä suojaavat Airbump® kolhusuojat ovat paitsi C3:n näyttävä muotoiluelementti, ne myös suojaavat autoa kolhuja vastaan ja pienentävät näin harmillisia korjauskustannuksia. 

CITROËN ADVANCED COMFORT®

Mukavuusistuimet

Mukavuus on ominaisuus, joka erottaa C3:n kaikista parhaiten luokassaan. Mukavuuden nostamiseksi uudelle tasolle C3:ssa on Citroënin oman innovaation tuloksena syntyneet Advanced Comfort -istuimet. Nämä tilavat istuimet, jotka tuntuvat melkein nojatuoleilta, varmistavat entistäkin paremman istuinmukavuuden. Lisäksi ne myös näyttävät hyviltä ja mukavilta graafisen vaikutelman antavan verhoilun ansiosta. Advaced Comfort -mukavuusistuimet saatavilla Emeraude- ja Techwood sisustan yhteyteen.

HYÖDYLLISTÄ TEKNOLOGIAA

12 AVUSTIN- JA TURVALLISUUSJÄRJESTELMÄÄ

Turvallisuuden ja ajomukavuuden parantamiseksi Citroën C3 on varustettu ergonomisilla hallintalaitteilla. Kuljettajaa avustavat ja turvallisuutta lisäävät järjestelmät ovat erittäin hyödyllisiä jokapäiväisessä käytössä.

YHDISTETYT PALVELUT

Citroën Connect Assist

255_Security
Assistance -tiepalvelu & SOS, kaksi maksutonta hätäpuhelu- ja tiepalvelua, jotka ovat käytettävissä 24/7 turvallisuutesi vuoksi.

Citroën Connect Nav

257_Connect_Nav
Citroën Connect Nav auttaa sinua matkustamaan älykkäästi yhdistämällä kaikki navigointipalvelut.

Citroën Connect Play

256_Connect_Play
Aja turvallisesti Mirror Screen -toiminnon avulla. Pääset käsiksi älypuhelimesi sovelluksiin ja sisältöön C3:n kosketusnäytöllä.
VÄRIT

VALITSE VÄRI

  • Rouge Elixir
  • Gris Acier
  • Spring Blue
  • Blanc Banquise
  • Gris Platinum
  • Noir Perla Nera
  • Sable
Edestä
Takanäkymä

MOOTTORIT

CITROËN C3 LISÄVARUSTEET